CONVERT X TO DVD FREE DOWNLOAD


ConvertXToDVD (aka DivXtoDVD) is a 1 click solution to convert your movie files to a compatible DVD playable on any home DVD player. ConvertXToDVD supports most popular format such Blu-Ray(M2TS), DivX, Xvid, MOV, VOB, Mpeg, Mpeg4, AVI, WMV, MP4, MKV, DV and stream formats. It converts your single files into a compliant DVD Video set of files and burns it on a DVD media. Supports switchable subtitles from srt,sub/idx.CLICK HERE TO DOWN LOAD

4 comments:

 1. Oh Tidak!!!
  Kenapa saya mengatakan begitu,kerana minggu lepas telah masuk RM**** ke dalam akaun saya, minggu ini leader bagi tahu,ade lagi masuk..wah rezeki-rezeki.. Jadi sekarang masanya saya kongsikan untuk anda..

  Mungkin anda masih tercari-cari satu peluang perniagaan sampingan dimana boleh menjana sehingga anda boleh menjadi seorang yang keluar dari masalah kewangan.Tidak perlu untuk menunggu sehingga hujung bulan.Dan saya akan dedahkan Satu formula Rahsia dimana MAMPU membuat anda tersenyum seperti orang lain... hanya copy paste link ini :


  http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=cristream  Tiada keraguan dan penipuan kerana ini adalah benar, saya telah merasai nya,memanglah terkejut bila masuk dalam akaun 4 angka..

  ReplyDelete
 2. Conversion rate dia laju tak? Semua converter yang saya penah guna kalau nak convert ke DVD sangat slow

  ReplyDelete
  Replies
  1. to amirul...
   bergantung pd spec pc awak..spec sy i7 n ram 16gb cth 4 filem duration purata 1 jam setiap filem x sampai 30min settled :)

   Delete

  © Blogger templates The Professional 11pips by 11pips.blogspot.com 2008

Back to TOP