BUKA ACCOUNT DENGAN GOOGLE

SELAMAT DATANG KE RSBUATBLOG CARA BELAJAR BUAT BLOG PERCUMA... Okey buat langkah pertama apa yang perlu korang mestilah ada account dengan google iaitu e-mail gmail. Apa??? ader yang cakap account gmail hanya bole buat kalu ader orang 'invite' jer.... tak jugak kalu tak adermeh sini aku tunjukkan senang jer. Klick jer kat


pastu korang isi ler 'particular' korang...senang jer kan.

Wokey jam aku pun dh nunjukkan pukul 12.48am patut ler mata rasa macam dah berat so kita sambung lagi cara-cara nak 'setting' blog lak....k jumpa lagi


NAK TAHU PERKEMBANGAN ARTIKEL INI

Masukkan E-Mail Anda:


Delivered by FeedBurner







2 comments:

  1. salam sifu.
    boleh x tunjukkan cara nk tambah pautan [link] boleh juga sebut exchange link. tq

    ReplyDelete

  © Blogger templates The Professional 11pips by 11pips.blogspot.com 2008

Back to TOP